Röntgensjuksköterska till Höglandssjukhuset i Eksjö

Röntgen, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi på Röntgen på Höglandssjukhuset i Eksjö söker dig som vill bli vår nya kollega! Välkommen in med din ansökan! Söker du ett jobb som präglas av ett nära samarbete, variation och en fartfylld vardag? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad röntgensjuksköterska med ett stort intresse för teknik och ständig utveckling! Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med oss i ett härligt gäng. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som röntgensjuksköterska hos oss får du möjligheten att arbeta på ett litet sjukhus med stora möjligheter. Närheten och samarbetet mellan avdelningarna är en stor fördel i vårt arbete. Hos oss har du fördelen att tidigt arbeta med samtliga modaliteter. Vilket ger en stor variation i ditt arbete och en bred kompetens inom röntgen.

Utöver ett arbetslag fyllt av härliga kollegor kommer du får en arbetsplats där samarbete och arbetsglädje värderas högt. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård.

Till hösten kommer det att pågå byggnationer och utbyte av CT- maskiner, och i slutet på nästa år är vår avdelning nyrenoverad med en maskinpark som består av två ultraljud, ett genomlysnings-/interventionslabb, fyra konventionella labb varav ett vardera i Tranås respektive Vetlanda, tre dubbelenergi-CT (varav en i Nässjö), samt två MR (en 1,5T och en 3T).

För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se)

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. Du jobbar med akuta och elektiva undersökningar vad gäller CR, CT och interventioner. Du kommer att få en individuell och grundlig introduktion för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteter för att uppnå jourkompetens. Vid intresse finns det även möjlighet att jobba på vår MR-enhet. 

För att du ska trivas hos oss

Hos oss är det viktigt att vara lugn och tillmötesgående i bemötandet. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad mot patienter, kollegor och samarbetspartners. Vi tror att du är en person som har en vilja och ett intresse av att hitta lösningar tillsammans med dina kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt där du förstår din roll och ser till verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta någon av våra områdeschefer Pontus Andersson, pontus.andersson@rjl.se, 010-243 57 23 (semester v.29-32) eller Maria Wahlgren, maria.wahlgren@rjl.se, 010 -243 52 23 (semester v.26-28)

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är 31 augusti 2022. Välkommen med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska till Höglandssjukhuset i Eksjö Tillbaka till lediga jobb