Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum, Värnamo sjukhus

Vi söker
Vi söker en arbetsterapeut till barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) vid rehabiliteringscentrum Värnamo Sjukhus. 

Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat på heltid fram
tom 2023-08-31, med start enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Det är viktigt att du får bra förutsättningar att växa in i nya arbetet. Vi skapar dig en personlig anpassad introduktion utefter dina behov och tidigare erfarenheter.
Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med patienter inom barn- och ungdomspsykiatrin. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. Du kommer samarbeta kring utredning i team. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet och i arbetsterapeutprofessionen, som görs för att förbättra utredningar och rehabilitering. Arbetet innehåller kontakter med patienter och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal. 

För att du ska trivas hos oss
Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-244 7835 eller 070-353 1049

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande.
Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Inför anställning kommer arbetsgivaren att begära att du visar ett utdrag ur polisens belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb