Sjuksköterska med grundutbildning

Operations- och intensivvården, Intensivvårdavdelningen, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi på intensivvårdsavdelningen har nu möjlighet att erbjuda dig som är legitimerad sjuksköterska en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där samarbete, engagemang och bemötande värderas högt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet. Att stötta och hjälpa varandra som kollegor är viktigt för oss. Vi ser gärna att du har ett intresse för intensivvård och hos oss kan du få möjligheten att läsa vidare inom detta område. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska ansvarar du för den kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset, så som vid hjärtstillestånd och trauma. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information också är en mycket viktig del i arbetet, liksom kontakt med närstående.

Du kommer att ha en anställning på intensivvårdsavdelningen och arbeta inom enheterna uppvakning och hjärtintensivvård. 

För att du ska trivas hos oss

Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. I pressade situationer är det viktigt att du är stabil och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. I vårt arbete är det viktigt att du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Toftgård, 010-244 60 01. 

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska med grundutbildning Tillbaka till lediga jobb