Psykolog

Bra Liv Råslätt vårdcentral

Bra Liv Råslätt vårdcentral

Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, som är den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Råslätts vårdcentral har cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare med olika professioner.

Vi har en klinisk undervisningsmottagning och är en akademisk vårdcentral i nybyggda lokaler.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint engagemang och intresse för människor och som alltid sätter patienten i fokus. Du ska vara legitimerad psykolog och det är meriterande att du har erfarenhet inom primärvård. Vi ser gärna att du har utbildning inom KBT.

Tjänsten är tillsvidare och du erbjuds anställning på heltid i första hand, men sysselsättningsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och stimuleras!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer ingå i det psykosociala teamet och arbeta med psykologisk samtalsbehandling, bedömning, utredning och diagnostik, individuellt och i grupp. Genom tidiga insatser är målet att underlätta tillfrisknande och förebygga återinsjuknande för vårdcentralens patienter. Vårt uppdrag är att behandla patienter från 18 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa och att erbjuda patienter korttidsbehandling.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke, där du drivs av att få vara med och utveckla arbetsgruppen och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter. Struktur och planering faller sig naturligt för dig och vi tror också att du har lätt för att självständigt lägga upp din arbetsdag. Vi tror att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd.

Så här gör du om du har frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn tfn 010-242 37 52 eller enhetschef Maria Ericson, tfn 010-242 37 25.

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb