överläkare/specialistläkare

Klinisk kemi Laboratoriemedicin

Vi söker

Vi söker nu en överläkare/specialistläkare till klinisk kemi i Jönköping. Hos oss får du en tillsvidare anställning på heltid i en spännande verksamhet där mycket händer! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

• Friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning
• Regelbunden fortutbildning och möjlighet till kompetensutveckling
• Möjlighet till att utveckla sina förmågor i ledarskap, systematiskt förbättringsarbete och patient-nära forskning

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/ (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

Som överläkare deltar du och tar ansvar i verksamhetens alla delar-  dagligt operativt arbete, metodutveckling, kvalitetsuppföljning, förbättringsarbete, upphandlingar, handledning, utbildning av medarbetare och studenter.Du ska ta ansvar för förändringsarbete inom verksamheten. Du ska ta ansvar att diagnostiken ska baseras på best practice och nationella- samt internationella riktlinjer.

Tjänsten innebär arbete på länets laboratorier.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss har du lätt för att samarbeta med andra. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet och prestigelöshet. Du ser att patienten och dennes behov är i centrum. För dig är förändringar en möjlighet till förbättring och utveckling och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla våra arbetsmetoder och genom din kompetens bidra till att driva laboratoriet framåt. Du kan prioritera och optimera ditt självständiga arbete för att möta verksamhetens behov. Du klarar av att arbeta med parallella uppgifter samtidigt.  Som person är du också målmedveten. Du har tidigare erfarenhet av klinisk kemi samt kunskaper inom kromatografi och autoimmunitet. Vi ser att du har specialist legitimation samt minst 5 års specialisterfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Klinisk kemi är en del av Laboratoriemedicin och arbetar med diagnostik av olika typer av sjukdomar och sjukdomstillstånd. Under ett år gör vi cirka fyra miljoner analyser. Inom laboratoriemedicin finns även en enhet för forskning och utveckling som tar fram nya tekniker och metoder för att tillsammans med vården ge patienterna bättre hälsa och livskvalitet.
Vi strävar efter att arbeta integrerat över de olika medicinska disciplinerna inom Laboratoriemedicin. Totalt har vi cirka 300 medarbetare på olika platser i regionen.

Klinisk kemis verksamhet är ackrediterad av Swedac.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta medicinskt ansvarig chef Inga Zelvyte, 010-242 59 25. Sista ansökningsdag är den 2022-08-29. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som överläkare/specialistläkare Tillbaka till lediga jobb