Undersköterska

Tranås vårdcentral

Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av vårt härliga team på Bra Liv Tranås vårdcentral?

 

Vi söker

Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska som är nyfiken på att arbeta inom primärvård. Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Det är meriterande om du har erfarenhet från primärvården. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Cosmic men det är inte ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper på vårdcentralen. Vi är en vårdcentral som jobbar i team kring medicinska prioriteringar och nära varandra i det dagliga arbetet. Uppgifterna växlar mellan allt ifrån mottagningsarbete till beställning av förråd, tvätt och utrustning. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut då varje vårdcentral har sin egen Närakut mån-fre kl. 8-17.
Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner.
Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i rollen som undersköterska bör du tycka om att samarbeta i team. Det innebär att du har förmåga och förstår värdet av att be om hjälp och hjälpa dina kollegor. Du behöver också kunna arbeta självständigt. Tillsammans med dina kollegor erbjuder du även god vård och hög tillgänglighet för våra patienter, alltid med ett professionellt bemötande och patientsäkerhet i fokus. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och är inte rädd för att stötta upp där det behövs i mottagningen.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund är helhet, omtanke, kvalité och vi har bemötandet med patienten i fokus. Vi värdesätter egenskaper som god kommunikationsförmåga, engagemang, flexibilitet och positiv attityd. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi värdesätter ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt där du är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar!

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef
Jenny Nilsson tel. 010- 243 96 83, alternativt 0706-32 44 67.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2022.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb